امام علی علیه السلام
ـ في صِفَةِ النَّبِيِّ صلى الله عليه و آله ـ :فَهُوَ أمينُكَ المَأمونُ ، وشَهيدُكَ يَومَ الدّينِ وبَعيثُكَ نِعمَةً ، ورَسولُكَ بِالحَقِّ رَحمَةً .
ـ در توصيف پيامبر صلى الله عليه و آله ـ :او امينِ مورد اعتماد تو بود ، و گواه تو در روز جزاست ، و برانگيختنش نعمتى بود از جانب تو ، و فرستاده بر حقّ تو بود كه از سرِ رحمت فرستادى .
نهج البلاغة : الخطبة 106
پایگاه حدیث نت: مراسم توديع و معارفه رؤسای سابق و جديد مركز آموزشهای الكترونيكی دانشكده علوم حديث صبح روز يكشنبه ۲۵ ارديبهشتماه با حضور آيتالله ری شهری، رئيس هيئت امنای دانشكده علوم حديث برگزا شد.
به گزارش پایگاه حدیث نت، به نقل از روابط عمومی دانشكده علوم حديث در اين مراسم كه رئيس، قائم مقام، معاونان و كاركنان دانشكده علوم حديث شركت داشتند از زحمات حجتالاسلام والمسلمين سيدحميد حسينی، رئيس سابق مركز آموزشهای الكترونيكی اين دانشكده قدردانی شد.بنا بر اين گزارش عليرضا سرمدی به مدت يكسال به عنوان رئيس جديد مركز آموزشهای الكترونيكی از سوی رئيس دانشكده علوم حديث منصوب شد.همچنين حجتالاسلام والمسلمين سيدحميد حسينی طی سخنانی از تمامی كسانی كه در راهاندازی اين مركز با وی همكاری كردهاند، تشكر كرد.همچنين هادی صادقی، رئيس دانشكده علوم حديث نيز با اعلام اين كه قرار است همچنان از وجود حسينی در دانشكده علوم حديث بهرهمند باشيم، گفت: بخشی از تغييرات مديريتی طبيعی است اينگونه كه اگر فردی برای مدت طولانی در يك مسئوليت بود و ابتكاراتی به خرج داد لازم است فرد ديگری با ابتكارات جديد جايگزين آن شود و اين مهم به پويايی آن مجموعه كمك میكند.صادقی افزود: عليرضا سرمدی در حوزه IT در دانشگاه شهيد بهشتی تحصيل كرده و دارای تحصيلات حوزوی نيز است.وی تصريح كرد: اين مركز در داخل و خارج از كشور خوب درخشيده است كه اميدواريم با تلاش و كوشش ايشان و تمامی همكاران شاهد درخشش بيش از پيش آن باشيم.خاطرنشان میشود در پايان اين مراسم، هدايايی از طرف دانشكده علوم حديث و همكاران مركز آموزشهای الكترونيكی به حجتالاسلام والمسلمين سيدحميد حسينی اهدا شد.