امام علی علیه السلام
ـ في صِفَةِ النَّبِيِّ صلى الله عليه و آله ـ :فَهُوَ أمينُكَ المَأمونُ ، وشَهيدُكَ يَومَ الدّينِ وبَعيثُكَ نِعمَةً ، ورَسولُكَ بِالحَقِّ رَحمَةً .
ـ در توصيف پيامبر صلى الله عليه و آله ـ :او امينِ مورد اعتماد تو بود ، و گواه تو در روز جزاست ، و برانگيختنش نعمتى بود از جانب تو ، و فرستاده بر حقّ تو بود كه از سرِ رحمت فرستادى .
نهج البلاغة : الخطبة 106
رییس تخصص فی الفقه حوزه علمیه عین العلوم :كتابخانه تخصصی مؤسسه دارالحدیث با جمع آوری تمامی منابع یك رشته كار جدید و مهمی انجام داده و همین امر كار تحقیقی پژوهشگران را آسان می كند.
به گزارش راوى، مفتی «خالد دهواری» استاد و رئیس تخصص فی الفقه حوزه علمیه اهل تسننن عین العلوم گشت - سراوان روز شنبه 11 اردیبهشت در حاشیه بازدید از مؤسسه علمی ـ فرهنگی دارالحدیث با بیان این مطلب افزود: در جهان اسلام بر روی منابع و مبانی دین، كمتر فعالیت پژوهشی صورت گرفته است و امروزه پژوهش تخصصی درباره قرآن و حدیث یكی از نیازهای جوامع مسلمان است. وی افزود: كتابخانه تحصصی دارالحدیث در یك رشته تمامی منابع را جمع آوری كرده و در حوزه علوم حدیث به صورت تخصصی نیرو تربیت می كند و این كاری كم نظیر است. مفتی «خالد دهواری» افزود: دانشگاه سیستان و بلوچستان پژوهش های مؤسسه علمی ـ فرهنگی دارالحدیث را در اختیار علاقه مندان قرار می دهد و ما از طریق این دانشگاه با فعالیت های این مؤسسه آشنا شدیم و مشروح فعالیت های مؤسسه دارالحدیث را در حوزه علمیه عین العلوم بررسی می كنیم. گفتنی است، پیش از بازدید رییس تخصص فی الفقه حوزه علمیه عین العلوم از مؤسسه علمی ـ فرهنگی دارالحدیث، «هادی ربانی» معاون فرهنگی و ارتباطات مؤسسه دارالحدیث به معرفی بخش های مختلف پژوهشكده علوم و معارف حدیث پرداخت و گزارشی از فعالیت های دانشكده مجازی علوم حدیث ارائه كرد.