ابنماجه هفت روايت از امام حسين روايت كرده است كه دو روايت آن تكراري است. اين در حالي است كه روايات او از عبدالله بن عمر بيش از هشتاد روايت و مرويات انس بن مالك در سنن ابنماجه بيش از 190 روايت است.
ابوداود تنها دو روايت از امام حسين نقل كرده است كه در حقيقت، تكرار يك روايت است؛ در حالي كه روايات او از عبدالله بن عمر بيش از 130 روايت و از انس بن مالك بيش از120 روايت است.
ترمذي سه روايت از امام حسين نقل كرده كه يك روايت آن تكراري است؛ در حالي كه مرويات او از ابنعمر بيش از نود روايت و رواياتش از انس بيش از 190 روايت است.
نسايي تنها دو روايت از امام حسين نقل كرده؛ در حالي كه روايات او از ابنعمر بيش از 130 روايت و رواياتش از انس بن مالك بيش از نود روايت است.
الدارمي از امام حسين هيچ روايتي ذكر نكرده است؛ در حالي كه مرويات او از ابنعمر بيش از 25 روايت و مروياتش از انس بيش از 35 روايت است.
حاكم، سيزده روايت از امام حسين در المستدرک آورده كه يك روايت آن تكراري است؛ در حالي كه روايات او از ابنعمر و انس بن مالك بيش از 170 روايت است.
بيهقي تنها يازده روايت از ايشان نقل كرده است كه يك روايت آن تكراري است؛ در حالي كه او از ابنعمر بيش از 950 روايت و از انس بن مالك بيش از 450 روايت نقل كرده است.
متقي هندي، در ميان مؤلفان كتب يازدهگانه، بيشترين روايات را از امام حسين نقل كرده است. او 91 روايت از ايشان نقل كرده است كه اين تعداد، با حذف مکررات، به 75 روايت ميرسد. اين در حالي است كه مرويات او از ابنعمر بيش از 150 و رواياتش از انس بن مالك حدود پنجاه روايت است. جالب اينکه تعداد روايات انس در كتاب او از ميزان روايات امام حسين كمتر است.
اقوال و افعال امام حسين عليه السلام در منابع اهلسنت
بيشتر حديثپژوهان اهلسنت، همانگونه كه در نقل روايات امام حسين كمكاري كردهاند، در نقل اقوال و افعال منسوب به ايشان نيز كوتاهي كردهاند؛ به گونهاي كه تنها دو نفر از مؤلفان كتب يازدهگانة مذكور اقوالي را از ايشان در كتاب خود نقل كردهاند و نه نفر ديگر هيچ روايتي از اين دست نقل نكردهاند. آن دو نفر حاكم و متقي هندي هستند كه حاكم تنها يك روايت از اينگونه روايات نقل كرده و متقي هندي نيز تنها شش روايت نقل كرده است؛ بدينترتيب، مجموع اقوال و افعال منسوب به امام حسين در منابع يازدهگانة اهلسنت تنها هفت روايت است.