همراه با مبانی فقهی ادامه پیدا کند.
منزل چهاردهم، صحیفهسجادیه
منزل چهاردهم، کتاب صحیفهسجادیه همراه با شرح مرحوم سید علی خان مدنی۱ است. صحیفهسجادیه به ظاهر یک کتاب دعاست، اما در واقع، کتاب معارف و توحید است. مباحث توحیدی و معرفتی کتاب صحیفهسجادیه بسیار گسترده است. جناب سید علی خان مدنی _ که انسان بسیار دقیق و ظریفی است _ توانسته است این موارد را استخراج کند.
منزل پانزدهم، چهل حدیث
منزل پانزدهم، کتاب چهل حدیث، اثر حضرت امام خمینی رحمة الله علیه است. این کتاب ما را با یک وادی جدید رو به رو میکند. ایشان یک موضوع را انتخاب میکند و سپس خانواده حدیثی روایات آن موضوع را تشکیل میدهد و با استفاده از خانواده حدیثی، واژه را معنا کرده، به شرح آن میپردازد و اگر احیاناً مشکلی باشد، آن را بررسی میکند. همچنین اگر اختلافی داشته باشد، اجمالاً به آن اختلاف هم اشاره میکند؛ یعنی یک کتاب فقهالحدیثی است. در طول بیست و پنج ساعت، میتوان حداکثر به اندازه ده حدیث آن را خواند.
منزل شانزدهم، کمالالدین
منزل شانزدهم، کتاب کمالالدین۲ مرحوم شیخ صدوق است. کتاب کمالالدین مزایایی دارد:
الف. کتاب امامت است؛
ب. کتاب مهدویت است؛
1.. ریاض السالكین، تألیف علامه سید علی خان حسینی مدنی شیرازی، معروف به سید علی خان مدنی كبیر (۱۱۲۰- ۱۰۵۲ق) كه ادعیه كتاب الصحیفة السجادیة را شرح داده است. مؤلف در مقدمه، ضمن معرفی كتاب «صحیفه سجادیه» و ارزش و مقام آن، مختصری از شروح صحیفه از جمله شرح شیخ بهایی را بررسی كرده است. روش مؤلف در بسط و شرح مطالب صحیفه بدین گونه است كه پس از تقطیع قسمتهای مختلف هر دعا، مفردات هر قسمت را توضیح میدهد و سپس در قالب«تنبیه» و«تبصره» به برخی نكات، به تناسب میپردازد.
2.. كمالالدین و تمامالنعمة، معروف به اكمالالدین صدوق، تألیف شیخ صدوق رحمة الله علیه ، به زبان عربی و در موضوع غیبت و ظهور امام زمان است. این كتاب، مشتمل بر ۶۳ باب است. شیخ صدوق، در این كتاب، بسیاری از مباحث اعتقادی شیعه را در باره امام زمان مطرح نموده است.