معرفي پايان نامه هاي حديثي(3) - صفحه 274

قصه هاى قرآنى دارد كه در اين فاصله ويژگيهاى قصه هاى قرآنى به خوبى روشن مى شود.
فصل ششم، درباره هنر موسيقى از نگاه قرآن و روايات است. در اين فصل، به تاريخ پيدايش موسيقى نگاهى شده و سپس مفهوم موسيقى و غنا مورد بررسى قرار گرفته و دلايل حرمت غنا بيان شده.
در فصل هفتم، بحث هنرهاى تصويرى و تجسمى از نگاه كتاب و سنت مطرح است. نقاشى و مجسمه سازى از مصاديق بارز اين مقوله است كه نگارنده، وجه اشتراك اين دو را بيان مى كند و نسبت دو هنر را مى سنجد. او سپس ادله قائلان به حرمت مطلق و قول به تفصيل را بازگو مى نمايد، در پايان اين فصل نيز نگاهى به هنر عكاسى دارد و بحث را به سينما و تصوير متحرك مى كشاند و نظر شريعت را در مورد اين قسمت بيان مى كند.
در فصل هشتم، هنر نمايش را رساترين ابزار انتقال پيام برشمرده، ضمن تعريف نمايش، هنر نمايش از ديدگاه آيات و روايات را بررسى نموده و در آخر، تحليلى نهايى بين انظار صاحبان بينش و كسانى كه غير آنان دارد كه با اين تحليل رساله پايان مى پذيرد.

4. فتنه از نگاه قرآن و حديث، على اصغر يساقى، كارشناسى ارشد رشته علوم قرآن و حديث، دانشكده علوم انسانى دانشگاه تربيت مدرس، استاد راهنما: دكتر محمدعلى مهدوى راد، استاد مشاور: دكتر سيد محمدباقر حجتى، 1379، 194ص.

اين پژوهش در پنج فصل پايان يافته است. نگارنده، فصل اول را با مقدمه آغاز نموده و در اين مقدمه ،كليات بحث مطرح شده و سپس در قسمت اول از اين فص،ل به تبيين معناى فتنه پرداخته و آن را در ميان مفاهيم قرآنى و فهم واژگان آن در بحثهاى فرهنگى از اهميت خاصى برخوردار دانسته است. وى با بيان فرضيه ها و كاربرد

صفحه از 290