تاريخ : سه شنبه 1394/7/21 تاریخ ایجاد:
کد خبر: 46020
بهترین ابزار برای مصاف در جنگ نرم، تمسک به قرآن و اهل بیت (ع) است

بهترین ابزار برای مصاف در جنگ نرم، تمسک به قرآن و اهل بیت (ع) است

آیت الله محمدی ری شهری: بهترین ابزار برای مصاف در جنگ نرم، تمسک به قرآن و تمسک به بهترین مفسران قرآن، یعنی اهل بیت پیامبر صلوات الله علیهم اجمعین است.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام در مراسم اختتامیه مسابقات قرآن جامعه اطلاعاتی کشور یکی از اقدامات مهم، ارزنده و تاثیرگذار در جهت ارتقای معنویت جامعه اطلاعاتی کشور را برگزاری محافل قرآنی دانست و اظهار امیدواری کرد که با برنامه ریزی دقیق و هدفمند برای آشنایی هرچه بیشتر و بهتر جامعه اطلاعاتی کشور خصوصا جوانان با معارف قرآنی، اینگونه برنامه ها در هر سال با رونق و جدیت و کیفیت بالاتر استمرار یابد.
آیت الله محمدی ری شهری در این مراسم با تاکید بر فرمایشات اخیر رهبرمعظم انقلاب در دیدار با مسئولان صدا و سیما گفت: مساله برنامه ریزی و تلاش برای مقابله با جنگ نرم دشمنان اسلام که از سوی رهبرمعظم انقلاب مطرح شد، مهمترین نکته ای است که می بایست سرلوحه عمل همه مسئولان و نهادهای نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار گیرد، زیرا چنانچه ایشان فرمودند، مخاطب جنگ نرم مردم، نخبگان، دانشجویان و جامعه دانشگاهیان هستند و همگان باید در این خصوص اهتمام جدی تری داشته باشند.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام گفت: هدف جنگ نرم، گمراهی و استحاله از درون است و روش مقابله با آن در روایت شریف ثقلین توسط  پیامبراکرم(ص) بیان شده است، زیرا ایشان در این روایت که به تواتر از شیعه و اهل سنت نقل شده، همه مسلمانان را از صدر اسلام تا دامنه قیامت خطاب قرار می دهند و
می فرمایند اگر به قرآن و عترت من، تمسک بجوئید، هرگز گمراه نمی شوید.
رئیس دانشگاه قرآن و حدیث با بیان اینکه باید برپایی محافل قرآنی زمینه ساز تمسک به قرآن باشد گفت: هدف همه تلاش ها و فعالیت های قرآنی باید، تمسک به قرآن باشد، زیرا آنچه انسان را از انحرافات عملی و اخلاقی مصون می دارد، تمسک به قرآن و عترت است.
آیت الله محمدی ری شهری گفت: اگر صدا و سیما بخواهد به فرمایش رهبرمعظم انقلاب، عمل نموده و قرارگاه نخست مقابله با جنگ نرم باشد، باید، در تمام برنامه هایش به صورت علمی و هنرمندانه تمسک به ارزش های قرآنی را مدنظر قرار بدهد و این کار، البته بسیار دشوار ولی ارزنده و اثرگذار است.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام تصریح کرد: البته به این معنا نیست که حتما در همه برنامه ها باید قرآن خوانده شود، بلکه باید ساخت برنامه ها و هدفگذاری طرح های رسانه ای بر مبنای رهنمودهای قرآن باشد، زیرا تمسک به قرآن بسیار فراتر از خواندن قرآن است.
آیت الله محمدی ری شهری گفت: برای مقابله با جنگ نرم، باید در اقتصاد، سیاست و فرهنگ کشور تمسک به این کتاب آسمانی تحقق پیدا کند و در جامعه اطلاعاتی نیز باید حفظ قرآن، قرائت قرآن و سایر برنامه های قرآنی مقدمه ای برای تمسک و انس با قرآن باشد.
رئیس دانشگاه قرآن و حدیث با استناد به روایتی از حضرت علی علیه السلام گفت: اگر کسی حقیقتا با قرآن مانوس شود و قرآن همدم او باشد، تنهایی برای او ناراحت کننده نیست، زیرا هیچگاه احساس تنهایی نمی کند.
آیت الله محمدی ری شهری با بیان اینکه در بیان قرآن مفهوم شیطان به دوگونه شیاطین انس و شیاطین جن، اطلاق می شود، بیان کرد: تعبیر شیطان بزرگ که از سوی امام راحل برای آمریکا بکار برده شد، الهام گرفته شده از آیات قرآن و روایات اسلامی است، زیرا سردمداران جنگ نرم و در راس آن ها آمریکا عمل شان، عمل شیطان است و ابلیس صفت هستند و برای اینکه جامعه را از ارزش های اسلامی دور کنند، جنگ نرم را طراحی و آغاز کرده اند.
رئیس دانشگاه قرآن و حدیث تصریح کرد: بنا به آنچه در روایات مورد تاکید قرار گرفته است، انس با قرآن مانع نفوذ و کارایی وسوسه های شیاطین جن و انس می شود و همه مردم، خصوصا قاریان و حافظان قرآن باید به این نکته مهم توجه داشته باشند که  تمسک به قرآن، مانع شکست آن ها در جنگ نرم و حافظ آن ها از گزند وسوسه های شیاطین جن و انس در نبرد تبلیغاتی دشمن خواهد بود.

خبرگزاری فارس :
خبرگزاری ایکنا :
خبرگزاری ایرنا :